Het Flinke Jongens-avontuur dat in december 2016 begon zit erop. Met veel plezier kijken we terug op de duizenden liters smaakvol gerstenat, waarmee we verschillende goede doelen financieel hebben gesteund.

Helaas kunnen wij ons niet meer toewijden aan dit brouwproject. Emigreren, trouwen, kinderen, zomaar een aantal waardevolle veranderingen in onze levens die ervoor zorgen dat Flinke Jongens niet langer de aandacht kan krijgen die het nodig heeft.

Langs deze weg willen we iedereen bedanken die Flinke Jongens een warm hart heeft toegedragen. Zonder jullie was dit unieke project niet mogelijk geweest.

Duizendmaal dank!

Rick, Chris, Roy en Robbert

 

Flinke Jongens is geen brouwerij en we gaan ook niet doen alsof. We brouwen wél speciale bieren. En omdat we er niets aan hoeven te verdienen, steunen we met de opbrengst lokale goede doelen in Nederland. Dát maakt onze bieren nog specialer.

Flinke Jongens is een non-profitorganisatie, opgericht door vier bierliefhebbers die de maatschappij graag een steuntje in de rug geven. Met onze gezamenlijke expertise brouwen en vermarkten we onze speciale bieren.

Huiskamerbrouwerij, een idealistische nanobrouwerij, is het bedrijf achter Flinke Jongens. Hier experimenteren we op kleine schaal met recepten en ingrediënten. Zodra we een nieuwe smaak te pakken hebben, zoeken we een gelijkgestemde microbrouwerij die ons de gelegenheid biedt om ons bier op grotere schaal te brouwen.

Aangenaam kennis te maken, Rick van Oers, Chris Camfferman, Roy Batist en Robbert van Leeuwen.